Vill du skapa ett hälsosammare hundliv?

Då har du kommit helt rätt!

Det ska vara enkelt att utbilda sig och vara nyfiken på hund. Vi på Running dogs hjälper dig som hundägare att leva ett aktivare och hälsosammare liv tillsammans med din hund. Vi vet att det kan vara en utmaning vissa dagar att få till en bra träning för både sig själv och sin hund, så varför inte kombinera det? 

I våra webbkurser får du rätt grund och kunskap för att skapa ett hälsosammare liv för både din hund och dig själv!

Vilken kurs väljer du att börja med?


Vi ordnar självklart även fysiska personliga träffar med önskad träning - Kontakta oss för mer information! 


Vi hjälper dig och din hund till ett roligare träningsliv tillsammans!

Våra kurser är:

  • Välplanerade & innehållsrika

  • Byggda med enbart positiva träningsmetoder

  • Friskvårdsberättigade

  • Tidseffektiva & glädjefyllda

Recensioner

  • Madeleine Johansson:

    “ Jag tyckte att det var en välplanerad kurs som tog upp de relevanta sakerna för att komma igång men även för att fortsätta och bygga vidare. Det var lagom mängd på filmerna och texterna var väl sammansatta med ett väldigt relevant innehåll. Stort plus till träningspassen som gav energi och motivation till att komma ut i spåren! Måste även ge stor eloge till att funktionerna för de olika selarna togs upp och vilken typ som passade t.ex "högexplosiva" hundar. 5 av 5! ”

  • @livetmedlyckaa:

    “ Jag tycker upplägget va jättebra! Skönt att få förklarat hur man ska börja träningen och sedan med vilken intervall som det ska ökas med sträcka och tyngd. Uppskattade verkligen genomgången av selarna och att man kan "bygga" vissa saker själv. Förklaringarna och filmklippen hjälpte bra och jag känner att jag förstår budskapet. Framförallt gillar jag att det går att får kontakt med er för ytterligare hjälp eller frågor, det är ett stort plus! ”

  • @rowenatherescue

    “ Jättebra kurs! Svarade på alla frågetecken jag hade. Ska försöka starta igång på riktigt nu och jag känner mig väl förberedd. Verkligen toppen kurs! ”

Instruktör

Alva Wester

Alva Wester är din instruktör genom hela den här kursen och hon har en gedigen bakgrund inom främst draghundsträning. Alva är en aktiv utövare som har tränat och tävlat på både barmark och snö inom släde, skijoring, cykel, scooter och så klart löpning (canicross). Alva är utbildad till friskvårdsinstruktör för hund där läran om flera delar (både psykologiskt & fysiologiskt) om hundens uppbyggnad, behov, träning, kost etc. ingår för att bibehålla en frisk och stark hund. Alva brinner för hundens hälsa och vill på ett lättförståeligt sätt förmedla kunskapen för att fler ska våga träna sin hund på ett enkelt och tryggt sätt.

Varmt välkommen till oss!